Bataattiranskalaiset ja falafelit

Bataattiranskalaiset ja falafelit

3-4 hengelleVegaaninen, gluteenitonN. 20 min

1 Iso bataatti
1 Iso palsternakka
1 tl Suolaa
2 rkl Tacomaustetta
1-2 tl Savustettua paprikaa
+ Oliiviöljyä
+ Falafeleja tuoreena tai pakasteena

Reseptin tekijä | Minska

Valmistus

  1. Kuori bataatti ja palsternakka halutessasi (ei välttämättä tarvitse) ja leikkaa ne pitkiksi, reilun sentin paksuisiksi tikuiksi ranskanperunoiden tapaan.
  2. Laita tikut kulhoon, lisää öljy ja mausteet. Sekoita hyvin (käsin sekoittamalla saat parhaan tuloksen!).
  3. Levitä bataatit väljästi leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä ranskalaiset tarvittaessa kahdessa erässä. Paista ranskiksia 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Tarkista kypsyys ja paista lisää tarvittaessa.

Katso lisää ihania arkiruokareseptejä