Bataattipyttipannu

Bataattipyttipannu

5-6 hengelleMaidoton, laktoositonHelpohkoN.30min

1 Iso bataatti
+ Oliiviöljyä paistamiseen*
1 Sipuli
3 Valkosipulinkynttä
2 tl Savupaprikajauhetta
0.5-1 tl Suolaa*
ripaus Mustapippuria
8 kpl Vegenakkeja (esim. hälsans kökin pakasteesta)*
200g Vihreitä papuja
2-4 (luomu)kananmunaa
puntti Tuoretta lehtipersiljaa
maun mukaan Suolakurkkuja

*jos haluat vegaanisen ja gluteenittoman annoksen, käytä esimerkiksi poutun tofu kasvisgrillereitä

Reseptin kirjoittaja | Minska

*Nämä reseptin raaka-aineet löydät verkkokaupastamme:

  1. Ota nakit sulamaan (jos ovat pakasteesta).
  2. Kuori ja kuutioi bataatti.
  3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
  4. Paista bataattia ja sipulia pannulla oliiviöljyssä välillä lisäten vettä pannulle, jotta bataatit kypsyisivät helpommin ja nopeammin.
  5. Kun bataatti alkaa olla kypsää, lisää valkosipulit ja kääntele vielä hetki.
  6. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
  7. Kaada bataatit eri astiaan ja viipaloi nakit. Paista niitä hetki öljyssä, kunnes ne ruskistuvat.
  8. Heitä sekaan vihreät pavut ja kääntele kunnes ne sulavat.
  9. Lisää vielä bataatit pannulle ja sekoita.
  10. Paista kananmunat.
  11. Hienonna persilja ja sekoita joukkoon.
  12. Tarjoile perinteiseen tapaan kananmunan ja suolakurkun kanssa.

Katso lisää ihania arkireseptejä