Bataattipasta valmistuu suikaloimalla bataattia. Meksikolaistyylinen avokadokastike kruunaa pastan.
Bataattipasta
300-400 g bataattia + rypsiöljyä 1 pieni purkki mustapapuja 1 pieni tölkki maissia 1 tl korianterijauhetta 1 tl juustokuminaa 1 tl paprikajauhetta 1 tl chilihiutaleita ½ tl suolaa + kurpitsansiemeniä + korianteria + (manteli)fetaaAvokadokastike
2 avokadoa 1-2 limen mehu ½ tl juustokuminaa ½ tl suolaaReseptin kirjoittaja | Viimeistä murua myöten
Valmistusohjeet
- Suikaloi bataatti nuudeleiksi tai pilko palasiksi ja paahda 200 asteisessa uunissa 20 minuuttia.
- Valmista avokadokastike mittaamalla ainekset tehosekoittimeen ja ajamalla tasaiseksi.
- Lämmitä pannulla öljyä. Lisää pavut, maissi ja mausteet. Kuumenna. Lisää bataattinuudelit ja kypsennä muutaman minuutin ajan, kunnes bataatti on kypsää.
- Sekoita bataattinuudeleiden joukkoon avokadokastike.
- Viimeistele korianterilla, kevätsipulilla, kurpitsansiemenillä ja halutessasi (manteli)fetalla.