Resepti syntyi yhteistyössä Auranin kanssa. Auran Härkis® Tex mex -bowl kokoaa yhteen tex mex-pöydän maut. Voit vaihdella täytteitä maun ja kaapin sisällön mukaan. Chilimajoneesi niputtaa maut yhteen. Jos kaipaat annokseen lisää tulisuutta, hienonna päälle tuoretta chiliä.
3 dl riisiä
1 pss (400 g) Auran Härkis® Tex mex -täytettä
1 pieni sipuli
2 rkl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
1/4 tl suolaa
1 tl kookos- tai ruokosokeria
1 avokado
½ kurkku
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
n. 300 g ananasta (tuore tai säilyke)
½ ruukkua tuoretta korianteria
4 rkl Auran vegaanista chilimajoneesia
(tuoretta chiliä hienonnettuna)
Kaupallinen yhteistyö | Auran
Valmistusohjeet
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Pidä lämpimänä tarjoiluun asti.
- Kuori ja suikaloi punasipuli ohueksi. Sekoita kulhossa sitruunamehu, öljy, suola ja kookossokeri. Anna sipulin marinoitua 15 minuuttia.
- Kuumenna Auran Härkis® Tex mex -täyte pakkauksen ohjeen mukaan kattilassa, pannulla tai vesihauteessa.
- Halkaise avokado, poista kivi. Kuutioi hedelmäliha. Paloittele ananas, kuutioi kurkku ja tomaatit. Hienonna korianteri.
- Kokoa bowl. Annostele riisi kulhoihin. Lisää päälle Auran Härkis® Tex mex -täyte, avokado, ananas, tomaatit, kurkku, marinoitu punasipuli ja hienonnettu korianteri. Viimeistele chilimajoneesilla ja halutessasi tuoreella chilillä.