Kasvaako kasvisruoalla? Tuleeko nälkäkiukku?

Kasvaako kasvisruoalla? Tuleeko nälkäkiukku?
Lasten kasvisruokailuun liittyy edelleen paljon myyttejä ja epätietoisuutta: Saako lapsi kasvisruoasta kaikki tarvittavat ravintoaineet? Miten on proteiinien laita? Kasvaako lapsi normaalisti? Entä onko kasvisruoka kalliimpaa? Näistä aiheista keskustelevat Minskan Outi Ellilä, vegaaniruokakouluttaja, ravitsemustieteilijä ja Ruokailon perustaja Charlotta Hyttinen sekä Gold&Greenin viestintäpäällikkö ja elintarviketieteilijä Laura Toppinen.

Lasten kasvisruokailuun liittyy edelleen paljon myyttejä ja epätietoisuutta: Saako lapsi kasvisruoasta kaikki tarvittavat ravintoaineet? Miten on proteiinien laita? Kasvaako lapsi normaalisti? Entä onko kasvisruoka kalliimpaa?

Näistä aiheista keskustelevat Minskan Outi Ellilä, vegaaniruokakouluttaja, ravitsemustieteilijä ja Ruokailon perustaja Charlotta Hyttinen sekä Gold&Greenin viestintäpäällikkö ja elintarviketieteilijä Laura Toppinen. Kolmikko lupaa myös inspiraatiota ja helppoja vinkkejä ruoanlaittoon sekä lisää väriä kaikkien suomalaisten lautasille.
Podcast on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Gold&Green Foodsin kanssa.

Jakso kuunneltavissa myös Spotifyssa.