Apua, lapseni ryhtyi kasvissyöjäksi!

Apua, lapseni ryhtyi kasvissyöjäksi!
Ryhtyikö lapsesi kasvissyöjäksi ja iski tenkkapoo? Mitä nyt pitäisi kokata ja miten? Minskan Outi Ellilän vieraaksi saapuu kokki ja ravintoloitsija Henri Alén, jonka tytär ryhtyi yllättäen kasvissyöjäksi ja haastoi isän kokkaustaidot uusille urille. Mukana keskustelemassa myös Gold&Green Foodsin ja Nyhtökauran luonut, neljän lapsen äiti Maija Itkonen. | Podcast on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Gold & Green Foodsin kanssa.

Ryhtyikö lapsesi kasvissyöjäksi ja iski tenkkapoo? Mitä nyt pitäisi kokata ja miten? Minskan Outi Ellilän vieraaksi saapuu kokki ja ravintoloitsija Henri Alén, jonka tytär ryhtyi yllättäen kasvissyöjäksi ja haastoi isän kokkaustaidot uusille urille. Mukana keskustelemassa myös Gold&Green Foodsin ja Nyhtökauran luonut, neljän lapsen äiti Maija Itkonen.

Jakson aikana keskustellaan myös kouluruokailusta ja pohditaan, tarvitaanko ravintoloihin lapsille omaa ruokalistaa. Lisäksi saat helppoja ruokavinkkejä, joilla pääset kasvisten kanssa alkuun ja Henrin sanoin “kerralla ei tarvitse ryhtyä jooga-vegaaniksi”, vaan sallivuus ja joustavuus ovat kaiken a ja o.

Podcast on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Gold&Green Foodsin kanssa.

Jakso kuunneltavissa myös Spotifyssä.