Ketsuppi saa synninpäästön, ja keittiö on mitä mainioin paikka leikkiä salapoliisia! Tässä jaksossa keskustellaan siitä, miten kasvisruokaa kannattaa maustaa ja tarjoilla lapsille eli miten siitä tehdään maukasta ja houkuttelevaa. Minskan Outi Ellilän kanssa ovat keskustelemassa ruokavaikuttaja, kirjailija, kokki ja kolmen lapsen äiti Hanna Gullichsen sekä Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry:n toiminnanjohtaja Aliisa Hyvönen.
Ketsuppi saa synninpäästön, ja keittiö on mitä mainioin paikka leikkiä salapoliisia! Tässä jaksossa keskustellaan siitä, miten kasvisruokaa kannattaa maustaa ja tarjoilla lapsille eli miten siitä tehdään maukasta ja houkuttelevaa. Minskan Outi Ellilän kanssa ovat keskustelemassa ruokavaikuttaja, kirjailija, kokki ja kolmen lapsen äiti Hanna Gullichsen sekä Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry:n toiminnanjohtaja Aliisa Hyvönen.
Kuulet myös, mitä tarkoittaa aistilähtöinen tutustuminen ruokaan, ja mitä on ruokasisustus? Hanna vinkkaa, miten lasten kanssa syödään kolmen ruokalajin dinneri ja lopuksi haaveillaan älykkäästä jääkaapista.
Podcast on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Gold&Green Foodsin kanssa.
Jakso kuunneltavissa myös Spotifyssa.