20 min: Levollinen sydänhiljentyminen

20 min: Levollinen sydänhiljentyminen
Tämän harjoituksen aikana kevennät sekä mieltäsi että kehoasi, opit kuuntelemaan sydäntäsi. Harjoitus vie sinut mielessäsi omaan rauhaasi. Tällä harjoituksella vahvistat intuitiotasi, sekä omaa sydänyhteyttäsi. Mitä selvemmin kuulet sydämesi äänen, ja sitä kautta itsesi, sitä helpompi sinun on tehdä sinua palvelevia valintoja elämässäsi. Harjoitus sopii niin aamun kuin iltaan.

Tämän podcastin mahdollistaa yhteistyökumppanimme Vaasan.

Tämän harjoituksen aikana kevennät sekä mieltäsi että kehoasi, opit kuuntelemaan sydäntäsi. Harjoitus vie sinut mielessäsi omaan rauhaasi. Tällä harjoituksella vahvistat intuitiotasi, sekä omaa sydänyhteyttäsi. Mitä selvemmin kuulet sydämesi äänen, ja sitä kautta itsesi, sitä helpompi sinun on tehdä sinua palvelevia valintoja elämässäsi. Harjoitus sopii niin aamun kuin iltaan. Harjoitus voidaan tehdä joko istuen tai selinmakuulla. Harjoituksen ohjaa Aino-Sofia Kojonen.

Vinkki: älypuhelimella kuunnellessa kannattaa asettaa puhelimesi asetuksista automaattilukituksen asetus kohtaan ”ei koskaan”, jotta podcast pyörii katkeamatta.

Paina play ja hiljenny itsesi äärelle.