Terve selkä

Terve selkä
Tässä kolmen videon sarjassa keskitytään parantamaan selän ja keskivartalon lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Kaikki harjoitukset sopivat kaikentasoisille liikkujille aloittelijoista kokeneempiin kuntoilijoihin. Nämä kätevät 20 minuutin treenit ovat suunniteltu kotona tehtäviksi ja pitävät huolen siitä, että niska- ja hartiaseudun ja selän kunto pysyy hyvänä kiireiselläkin ihmisellä. Ryhtiharjoittelu lisää vireystasoa ja vähentää lihasjumeja, jolloin kaikki liikkuminen tuntuu kevyemmälle. Apuvälineenä käytetään kuminauhaa. Valmentajana toimii taitava Personal Trainer Joni Pakarinen. Voit hyödyntää verkkokurssin treenivinkkejä juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Verkkokurssi on treenaamisesi tukena juuri silloin, kun sinulle sopii. Hyviä treenihetkiä!

Joni Pakarinen

Joni on koulutukseltaan liikuntaneuvoja, Trainer Lab Personal Trainer ja FAF Wellness Coach, ja kerryttänyt jo yli 10 vuoden kokemuksen alalta. Jonin filosofiana on keskittyä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liikunnan, ravinnon, palautumisen ja kaiken kaikkiaan elämän tasapainon kautta. Joni ohjaa Minskalla Terve selkä- ja Raskausajan lihaskunto -kurssit. 

Jos mietit, mistä näin kivoja urheiluvaatteita saa: videoilla treenataan upeissa, vastuullisesti tuotetuissa Népra urheiluvaatteissa.

 

Terve selkä - Osa 1

 

Terve selkä - Osa 2

 

Terve selkä - Osa 3