Raskausjooga

Raskausjooga
Raskausjooga-kurssi on tehty yhteistyössä joogastudio Manipuran kanssa ja toteutettu Malla Rautaparan metodein. Malla on tehnyt pitkän uran raskausjoogan ja aktiivisynnytyksen saralla. Kurssin ohjaajana toimii Manipuran raskausjoogaohjaajana tuttu, rauhallisen ja läsnäolevan tunnelman luova Venla Saartamo. Kurssin kolmen videon avulla syvennytään hengittämiseen, lantion vapaaseen liikkeeseen sekä tilan tekemiseen niin hengitykselle kuin kohdullekin. Apuvälineenä käytetään jumppapalloa. Manipura intro -videolla Malla ja Venla kertovat, miten joogasta voi olla apua raskauden aikana. Opit toimivat apuna myös synnytyksessä. Toivotamme sinulle hyvän olon hetkiä raskausjoogan parissa!

Katso Manipura intro -video, jossa Malla ja Venla kertovat, miten jooga voi auttaa raskauden aikana ja miten raskausjoogalla haetaan kehoon tilaa kasvavalle lapselle ja autetaan omaa sekä lapsen hyvinvointia hyvällä hengityksellä ja liikkumisella.

Saat nauttia verkkokurssista ja pitää itsestäsi huolta juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit myös palata harjoituksiin niin monta kertaa kuin haluat. Tervetuloa nauttimaan raskausjoogan tuottamasta hyvästä olosta ja opeista kanssamme!

Ohjaaja Venla Saartamo

Venla Saartamo valmistui joogaohjaajaksi vuonna 2013, jonka jälkeen hän jatkoi syventäviä opintojaan Scaravellijoogan ja raskausjoogan alueilla. Venlalle jooga on oman kehon sisällä tapahtuva loputon tutkimusmatka. Jooga on rauhoittumista oman kehon ja mielen äärelle sekä tilan tekemistä kehoon sisältäpäin. Kaiken pohjana tärkeimpänä on hengitys. Raskaana ollessa hengitys on äärimmäisen hieno yhteys äidin ja vauvan välillä. Tule tutustumaan lisää tähän ajatukseen Minskan raskausjooga -verkkokurssilla.

Manipura Intro Raskausjooga - Osa 1 Raskausjooga - Osa 2 Raskausjooga - Osa 3