Raskausajan lihaskunto

Raskausajan lihaskunto
Raskausaikana lihaskunnon ylläpitäminen turvallisesti on valtavan tärkeää. Raskausajan lihaskuntoharjoittelu vahvistaa koko kehoa, sen toimintakykyä ja auttaa lihaksia ylläpitämään kehon pystyasentoa sen muutoksessa. Etenkin vatsalihakset kokevat suuria muutoksia raskauden aikana ja sen vuoksi koko kehon harjoittelu on tärkeää. Harjoittelu raskausaikana valmistelee myös lapsen syntymän jälkeiseen aikaan, jolloin vahva keho jaksaa kantaa lasta paremmin. 20 minuutin harjoitusten sarja on suunniteltu kotona tehtäväksi. Liikkeet ovat turvallisia raskauden joka vaiheessa. Apuvälineinä käytetään voima-/terapiakuminauhaa, mini band -rengaskuminauhaa sekä jumppapalloa. Valmentajana sinua opastaa taitava Personal Trainer Joni Pakarinen. Voit nauttia verkkokurssin annista juuri silloin, kun sinulle sopii.

Hyödynnä verkkokurssin antia juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Hyviä treenihetkiä ja hyvää oloa sinulle ja vauvalle!

Ohjaaja Joni Pakarinen

  • Joni on koulutukseltaan liikuntaneuvoja, Trainer Lab Personal Trainer ja FAF Wellness Coach, ja kerryttänyt jo yli 10 vuoden kokemuksen alalta. 
  • Jonin filosofiana on keskittyä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liikunnan, ravinnon, palautumisen ja kaiken kaikkiaan elämän tasapainon kautta. 
  • Joni ohjaa Minskalla Terve selkä- ja Raskausajan lihaskunto -kurssit. 

Saatat miettiä, mistä näin kivoja urheiluvaatteita saa? Videoilla treenataan suomalaisen hyvänmielen urheilumerkki Népran vaatteissa. Népra uskoo vaatteisiin, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia, ovat ajattomia sekä vastuullisesti valmistettu – ja niin uskomme mekin.

Raskausajan lihaskunto – Osa 1 Raskausajan lihaskunto – Osa 2 Raskausajan lihaskunto – Osa 3