Aamu-, päivä- ja iltajooga

Aamu-, päivä- ja iltajooga
Tässä sarjassa saat kolme ihanaa joogaharjoitusta arkeesi! Ensimmäisessä harjoituksessa on herättelevä, rauhallinen ja tunnusteleva tunnelma, ja siinä herätellään koko keho uuteen päivään. Toinen harjoitus virkistää keskellä päivää sekä kehoa että mieltä, ja sen jälkeen tunnet itsesi kokonaisvaltaisesti energisemmäksi, kehosi liikkuvammaksi ja ajatuksesi kulkee kirkkaammin. Iltajooga taas on hyvin rauhallinen, hitaisiin liikkeisiin ja siirtymiin keskittyvä kehon kireyksiä lempeästi avaava harjoitus, joka auttaa sinua hidastamaan iltaa ja yötä kohden. Ohjaajana toimii ihana Aino-Sofia Kojonen. Lempeitä joogahetkiä sinulle!

Verkkokurssit ovat käytettävissäsi juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tervetuloa voimaan hyvin kanssamme!

Ohjaaja Aino-Sofia Kojonen

  • Aino-Sofia on joogaopettaja, jonka loppumattomana kiinnostuksen kohteena on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi.
  • Aino-Sofia työskentelee toiselta ammatiltaan kauneuden parissa, ja opiskelee tällä hetkellä life coachiksi.
  • Aino-Sofian mielestä kauneus on itsestään huolta pitämistä, jossa mieli ja keho ovat keskenään parhaassa mahdollisessa harmoniassa.

Psst! Aino-Sofian joogavaatteet näyttävät ihanilta, eikö vain? Vaatteet ovat suomalaisen, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevan urheilubrändi Népran mallistosta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkoittaa Népralle myös ympäristön ja tuotannossa työskentelevien ihmisten hyvinvoinnista huolehtimista. Siksi Népran vaatteissa voi tuntea olonsa aidosti hyväksi, kuten me tunsimme kuvauksissa.

Osa 1 – Aamujooga Osa 2 – Päiväjooga Osa 3 – Iltajooga