Taikaa Lapin luonnosta

Taikaa Lapin luonnosta

Raikkaan tunturituulen kevyt kosketus iholla ja pehmeä jäkälmatto jalkojen alla.  Puhtaan luonnon tuoksut sieraimissa ja pohjoisten marjojen ainutlaatuinen makuelämys suussa. Lapin luonnon taikaa ja maagista voimaa omassa kylpyhuoneessasi.

Kirjoittaja | Minska  Kuvat | Taiga 

Taiga Cosmetics syntyi ajatuksesta, että jokainen voisi hoitaa ainutlaatuista ihoaan puhtaasta luonnostamme tulevilla ainesosilla. Kotimaisuus ja puhtaus ovat yrityksen kantavia arvoja. Taiga Cosmetics valmistaa luonnonkosmetiikkatuotteita Lempäälässä ja tuotteiden tehoaineet tulevat Suomen Lapin ainutlaatuisesta luonnosta.

Lapin luonnon tehoa

Pohjoisen luontomme kylmät talvet ja lyhyiden kesien yöttömät yöt tekevät siellä kasvavat kasvit sitkeiksi ja ravinnerikkaiksi. Lapin luonnon ainutlaatuiset olosuhteet kiteyttävät raaka-aineisiin erityisiä hoitavia ainesosia. Taiga Cosmetics -luonnonkosmetiikan tuotteissa hyödynnetään näitä pohjoisen luonnon tehoaineita ihomme hyvinvoinnin hyväksi. Tuotteiden tehoaineina toimivat muun muassa mustikan, puolukan ja tyrnin ravitsevat siemenöljyt sekä koivun, kuusen, männyn ja pakurikäävän arvokkaat uutteet. Taiga Cosmeticsin tuotteissa Lapin luonnon tehoaineet yhdistetään huippuunsa hiottuun tuotekehitykseen ja tuloksena on laadukasta sekä puhdasta Taiga-kosmetiikkaa. Nyt Taiga Cosmetics tuo ne sinulle puhtaasti ja eettisesti tuotettuna suoraan kotiisi.

Luonnonkosmetiikkaa eettisesti

Taiga-luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät upeiden kotimaisten tehoaineiden lisäksi tutkitusti tehokkaita raaka-aineita. Näitä raaka-aineita ovat muun muassa ihoa hellivä arganöljy, kosteuttava hyaluronihappo ja uudistava polyhydroksihappo. Kaikilla Taiga-luonnonkosmetiikkasarjan tuotteilla on arvostettu COSMOS Natural-standardin mukainen sertifikointi. Tämä sertifikaatti takaa sen, että käsissäsi on turvallinen, luonnollinen ja eettisesti tuotettu tuote. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Taiga Cosmetics käyttää valmistuksessa 99-100 % luonnollisia raaka-aineita sekä käytetyt raaka-aineet ovat mahdollisimman vähän käsiteltyjä. 

Taigaa vastuullisesti

Luonnon huomioiminen on mukana koko tuotteen elinkaaressa. Luonnosta kerätyt villikasvit on kerätty vastuullisesti luontoa kunnioittaen. Taiga Cosmetics tukeekin Suomen luonnonsuojeluliiton toimintaa, sillä luonnon monimuotoisuuden säilyminen tuleville sukupolville on heille ensiarvoisen tärkeää. Tuotteet ovat vegaanisia eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tuotteita kuten ei myöskään niiden raaka-aineita testata lainkaan eläimillä. Tuotannossa hyödynnetään luonnon omaa energiaa - aurinkosähköä.

Pakkauksiin on myös kiinnitetty paljon huomiota. Kaikki Taiga-luonnonkosmetiikkatuotteiden pakkaukset ovat hygieenisiä ja vastuullisesti tuotettuja. Tuotepakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä sekä raaka-aineet ovat luonnollisia ja biohajoavia. Tuotteiden muovia sisältävät osat voidaan lajitella muovinkeräykseen ja lasiosat lasinkeräykseen. Kaikkien tuotteiden ulkopakkaukset ovat kartonkia, jotka voidaan kierrättää. Tuotteet aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle niin tuotannon, käytön kuin hävittämisen aikana. Tuotteen koko elinkaari on otettu huomioon. Lisäksi kasvo- ja silmänympärysvoiteissa on hyödynnetty uudenlaisia, innovatiivisia ja hygieenisiä airless-pakkauksia.

 

Ihan meille jokaiselle

Kosmetiikkaa usein suunnataan tarkasti rajatuille käyttäjille. Naisille ja miehille tuotetaan omat tuotesarjansa erikseen. Taiga Cosmetics halusi lähestyä asiaa toisesta näkökulmasta ja halusi tuoda markkinoille kotimaisen sekä sertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan ihan meille jokaiselle. Näin syntyi heidän Taiga Cosmetics- tuotteensa, joka on unisex-luonnonkosmetiikkasarja.

Taigan tuotteet soveltuvat kaikille ja tuoksujen neutraaliuteen niin ikään on kiinnitetty erityistä huomiota. Puolet tuotteista on hajusteettomia ja puolet tuotteista tuoksuvat miedosti raikkaalle kesäaamun kastepisaralle tai hennon marjaisalle. Tuotteista löytyy tuoteperheet kaikille ihotyypeille sekä herkän ja ikääntyvän ihon tueksi. Yrityksen ajatuksen mukaisesti jokaisen meidän iho voi saada sipauksen pohjoisen elinvoimaa heidän ihastuttavien ja laadukkaiden tuotteidensa kautta.

Taiga Cosmeticsin luonnonkosmetiikalla pääset hemmottelemaan ihoasi Suomen Lapin tehoaineilla vastuullisuutta ja eettisyyttä unohtamatta.