Ketterä ja monipuolinen sisällöntuottajan unelmakamera: Canon EOS M6 Mark II

Ketterä ja monipuolinen sisällöntuottajan unelmakamera: Canon EOS M6 Mark II
Olit sitten intohimoinen sisällöntuottaja, mukaansatempaava matkakuvaaja, vloggaaja, bloggaaja tai oman elämäsi artisti, tämä kamera on nappivalinta moneen tarkoitukseen. Lue viisi pointtiä, miksi tämä kamera on ylivoimainen!

Kaupallinen yhteistyö I Rajala

Kirjoittaja I Minska Kuvat I Oona Ahonen

Pääsimme Minskalla testaamaan kahden viikon ajan kaikessa sisällöntuotannossamme Canon EOS M6 Mark II -huippukameraa Rajalan ammattitaitoisen kouluttajan opastamana. Siro kamera vei sydämemme, koska pienestä koostaan huolimatta siitä ei todellakaan puutu suorituskykyä! Kokosimme viisi ratkaisevaa elementtiä, jotka tekevät tästä kamerasta unelmatyökalun visuaaliseen tarinankerrontaan.

1. Kulkee ketterästi mukana

Voit unohtaa järkälemäiset, painavat kamerat, joiden kanssa kuvaaminen vaatii erilliset isot kameralaukut ja kipeät olkapäät. Tämän höyhenenkevyen kameran voi sujauttaa taskuun tai vaikka vyölaukkuun mukaan sen enempää suunnittelematta. Runko painaa vain 400 grammaa ja mahtuu melkeinpä älypuhelimen kokoiseen tilaan: mitat ovat 12 x 7 x 5 cm. Aina, kun jotain kuvaamisen arvoista sattuu eteen – ja lopulta mikä tahansa on kuvaamisen arvoista – ei tarvitse miettiä kahdesti. Kameraan on yli 80 yhteensopivaa objektiivia, joten valitse omasi tarpeen mukaan.

2. Yhdistyy helposti puhelimeen

Kameran voi yhdistää näppärästi puhelimeen wifin tai Bluetoothin kautta, jolloin kuvaussession tuotokset saa nopeasti jakoon. Puhelimen kautta onnistuu myös etäkuvaaminen: kameran voi asetella käden ulottumattomiin hankaliinkin paikkoihin juuri oikean kuvan saamiseksi, ja ohjata kameraa puhelimen avulla. Tämä toiminto pelastaa yksin kuvaavan taiteilijan!

3. Kristallinkirkas video

Tällä kameralla saat luotua timanttista videota 4K-laadussa sekä upeita hidastuskuvia. Niin Youtube-, TikTok- kuin IGTV-videotkin onnistuvat parhaalla mahdollisella laadulla. Time Lapse -toiminnolla saa tarinankerrontaan erilaista rytmiä ja energiaa: olit sitten maalari tai käsityöyrittäjä, saat luotua kiinnostavaa sisältöä työsi edistymisestä liikkuvan kuvan avulla.

4. Monipuoliset kuvaustoiminnot

Tarkalla kosketusnäytöllä kameran asetukset vaihtuvat yhtä nopeasti ja vaivattomasti kuin kuvaustilanteetkin. Nopean sarjakuvauksen (14 kuvaa sekunnissa) avulla saat aina prikulleen täydellisen otoksen. Varsinkin lemmikinomistajalle tai vanhemmalle tämä on huojennus, karvakaverit tai perheen pienimmät kun harvoin malttavat poseerata täysin paikoillaan. Lisäksi laadukkaat tehosteet ovat jo valmiina kamerassa. Muun muassa mustavalkokuvauksen voi asettaa valmiiksi, mikä helpottaa valon ja varjojen hahmottamista ja kuvatessa. Näin mustavalkokuvista tulee entistä parempia vähemmällä päänvaivalla.

5. Kuvaamisen verkkovalmennuskurssi ja 150 €:n lahjakortti Minskalle kaupan päälle!

Kun ostat Canon EOS M6 Mark II -kameran Rajalalta, saat Kuvaamisen taito -verkkovalmennuskurssin maksutta! Kurssilla käydään läpi kuvaamisen perusteet kameran säädöistä aina valaistukseen ja sommitteluun asti. Aloittelijat saavat kurssista työkalut menestyksekkääseen ja nautinnolliseen kuvaamiseen, mutta myös kokeneemmat kamerataiturit pääsevät syventämään ymmärrystään siitä, miten paremmat kuvat rakentuvat. 

Lisäksi tarjoamme sinulle lahjakortin Minskaan Canon EOS M6 Mark II -kameran oston yhteydessä koodilla MINSKA.

Tutustu siis paremmin unelmakameraan täällä ja vie kuvaamisesi seuraavalle tasolle!

Huom! Kampanja on voimassa 31.3.2021 asti. Lahjakortin toimitusaika on noin kaksi viikkoa kameran ostosta.