Yksi juoma, joka sisältää kaiken mitä päivääsi tarvitset

Terranova Life Drink -viherjauhe l Minska verkkokauppa

Nokkosen lehtiä, tyrniä, spirulinaa, herneproteiinia, parsakaalin ituja, acai-marjaa, shiitakesieniä, lehtikaalia, vesikrassia sekä lukuisia muita puhtaita, ekologisia ja eettisesti tuotettuja raaka-aineita – kaikki yhdessä juomassa. Kuulostaa uskomattomalta vai mitä?

Kirjoittaja | Minska. Kuva | iStock


Kyseessä on palkittu Terranova Life Drink, vegaaninen superjauhe, joka on täynnä suolistoa tukevia entsyymejä ja probiootteja, viherjauheita sekä kasviproteiineja ja rasvahappoja. Tämä terveyspommi tarjoaa kokonaisvaltaisesti eri ravinteita kehollesi ja sopii loistavasti rikastamaan ruokavaliota, sisältäen vain parhaita antimia luonnosta. 

Life Drink tukee suoliston hyvinvointia sekä tehostaa ravinteiden imeytymistä. Se on luonnollinen ja kokonaisvaltainen tapa ylläpitää terveyttäsi ja täydentää päivittäistä ravitsemustasi, vain yhdellä mittalusikallisella päivässä! Life Drink on neutraalin makuinen ja helppokäyttöinen – se sekoittuu helposti veteen ja rikastaa smoothiet, tuorepuurot ja raakaleivonnaiset.

”Kaikki tärkeimmät vitamiinit, mineraalit, amino- ja rasvahapot, proteiinit, entsyymit, maitohappobakteerit samassa paketissa.”

Ainesosia on 50 ja lista on lähes epäuskottavan pitkä: kaikki tärkeimmät ja luontaiset kasveissa esiintyvät vitamiinit, mineraalit, aminohapot, rasvahapot, proteiinit, entsyymit, maitohappobakteerit ja tuorepakastekuivatut kasvikset samassa paketissa. Tuorepakastekuivaus on hellävarainen metodi, joka takaa kasvien ravintoarvon säilyvyyden korkeana ja biokemiallisen rakenteen säilymisen koskemattomana.

Tutustu myös muihin Terranova-tuoteperheen lisäaineettomiin ja vegaanisiin lisäravinteisiin. Kaikkien tuotteiden kasviraaka-aineet ovat luomua tai puhtailla alueilla viljeltyjä villikasviksia. 

Terranova Life Drink annospussi l Minska verkkokauppa
Nappaa mukaan laukkuusi kätevät annospussit.

Käytä Terranova Life Drinkiä näin:

Vain yksi mittalusikallinen tätä superjauhetta päivässä riittää. Jauheen voi sekoittaa nesteeseen tai sillä voi rikastaa smoothien tai tuorepuuron. Kokeile jauheen käyttöä monipuolisesti leivonnaisiin, puuroihin, juomiin ja hummuksiin. Kuumiin ruokiin ja juomiin emme suosittele lisäämistä, jotta jauhe ei menetä ravinnerikkauttansa.

Tutustu tuotteisiin

Lue lisää hyvinvointiartikkeleja