Toimituskulut ja toimitustavat


Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat:

Postipaketti – 5,40 eur / yli 89 euron tilauksissa toimitus veloituksetta
Nouto lähimmästä postitoimipisteestä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Postilta ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään vain siinä tapauksessa, jos vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot.

Postin kotiinkuljetus – 9,90 eur / yli 149 euron tilauksissa toimitus veloituksetta
Paketti toimitetaan kotiovellesi. Tilauksen yhteydessä on tärkeää ilmoittaa puhelinnumero, jotta postista voidaan soittaa ja sopia paketin vastaanottoaika. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntöviesti. Paketit jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 tai klo 17 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta osoitteesta, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti.

Postin pakettiautomaatti  – 5,40 eur / yli 89 euron tilauksissa toimitus veloituksetta
Hae pakettisi ilman jonotusta lähimmästä Postin pakettiautomaatista silloin, kun sinulle sopii. Saat tekstiviestillä tiedon, kun paketti on noudettavissa. Katso Postin pakettiautomaattien sijainnit täältä. Huomaathan, että tekstiviestin saatuasi pakettia säilytetään pakettiautomaatissa 7 vrk. Pidätämme oikeuden lähettää pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset postiin

Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä – 5,40 eur / yli 89 euron tilauksissa toimitus veloituksetta
Hae pakettisi haluamastasi Postin toimipisteestä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään vain siinä tapauksessa, jos vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot.

Uudelleenkäytettävä RePack-pakkaus (sisältää alennuskoodin) – lisämaksu + 2,90 eur toimituskulun päälle

Tavallisen pahvilaatikon sijaan voit valita tilauksesi pakkaustavaksi ekologisemman, uudelleenkäytettävän RePack-pakkauksen. Valitsemalla RePackin vähennät pakkausjätettä -90 %  ja hiilidioksidipäästöjä -80 %! RePack on huikea vaihtoehto kertakäyttöpakkaukselle, sillä se on suunniteltu kestämään vähintään 40 käyttökertaa. RePackin käyttö on helppoa ja palkitsemme sinut siitä: palauttamalla RePackin takaisin kiertoon vähennät kertakäyttöpakkausten määrää ja saat palkinnoksi voucherin, jolla saat -8 % seuraavasta Minskan verkkokauppatilauksestasi. Hyvän tekeminen tuottaa siis sinulle hyvää – ja me kannustamme siihen!
Huomaathan, että RePackiin pakattu toimitus toimitetaan valitsemasi kuljetuskumppanin kautta ja RePackin kanssa veloitetaan toimitusvalintasi mukainen toimituskulu.

”Olemme tehneet valinnan puhtaamman luonnon puolesta: kaikki pakkausmateriaalimme ovat muovittomia ja Postin kotimaan kuljetukset ovat GoGreen Climate Neutral -hiilineutraaleja.”