Testaa terveytesi Puhdin ja Minskan testipaketilla

Tarkista, miten elimistösi voi ja onko ruokavaliosi riittävän monipuolinen!


Minskan yhteistyökumppani Puhti tarjoaa palvelun oman terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan ja kehittämiseen. 

Puhti on suomalainen yritys, joka jakaa Minskan kanssa samat arvot terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisen ja kehittämisen tärkeydestä. Laboratoriotesteihin perustuvat testipaketit antavat kokonaisvaltaisen kuvan, miten oma keho voi. Testit voi ottaa 24 paikkakunnalla ilman lääkärin lähetettä. Tulokset saat selkeässä muodossa jo testiä seuraavana päivänä Oma Puhti -sivulle.

Minskan seuraajille ja asiakkaille on räätälöity oma Minska-testipaketti! Se antaa kattavan käsityksen, miten elimistösi voi ja auttaa arvioimaan, onko ruokavaliosi riittävän monipuolinen.

Tilaa helposti ja varaa aika lähimpään laboratorioon: Minskan testipaketti

Seuraajillemme, jotka syövät jo kasvispainotteisesti, suosittelemme testipakettia, jossa tarkin mahdollinen B12-vitamiinin testi: Kasvissyöjien testipaketti

Voit hankkia myös lääkärin tai ravitsemusterapeutin neuvonnan suoraan Puhdilta, mikäli tuloksissasi on jotain mikä huolestuttaa sinua, tai haluat ylipäätään apuja hyvinvointisi kehittämiseen.

Suosittelemme testin tekemistä säännöllisin väliajoin, esim. puolivuosittain, jotta saat selkeän kuvan terveytesi kehityksestä. Kehomme on moottorimme, ja sen kuntoa on syytä seurata ja huoltaa!

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.