Yhden pannun avokado-fetapasta

Annoskoko2 hengelle
Valmistusaika20 min
VaikeusasteHelppo
Yhden pannun avokado-fetapasta
Tässä versiossa tunnettu avokadopasta tuunataan fetalla ja korianterilla. Käytä tattaripastaa niin saat annoksesta gluteenittoman ja pähkinäisen.
2 valkosipulinkynttä 2 rkl neitsytoliiviöljyä 5 dl vettä 1 kasvisliemikuutio 4 dl (tattari)pastaa 2 avokadoa 150g fetaa + puntti korianteria tai lehtipersiljaa + tuoretta chiliä + mustapippuria + limemehua

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Hienonna valkosipulinkynnet ja kuullota niitä hetki paistinpannulla miedolla lämmöllä oliiviöljyssä.
  2. Lisää pasta, vesi sekä kasvisliemikuutio varovaisesti, ettei öljy roisku. Lisää lämpöä.
  3. Anna porista kunnes pasta on al dente. Sammuta liesi.
  4. Kuutioi sillä aikaa avokadot, murenna feta ja hienonna korianteri/lehtipersilja.
  5. Lisää kaikki pastan joukkoon ja kääntele.
  6. Lisää sekaan chiliä ja limen mehua maun mukaan.