Yhden kattilan pinaattipasta

Tätä nopeampaa pastaa saa hakea. Annos valmistuu kuin itsestään ja pastan sisältämä tärkkelys suurustaa kastikkeen ilman sen kummempaa kikkailua. Kokeile herkullista spelttipastaa vaihtoehtona perinteiselle pastalle!

Reseptin kirjoittaja | Minska


Valmistusohjeet

  1. Hienonna valkosipuli ja kuullota sitä muutama minuutti öljytilkassa.
  2. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio ja anna kiehahtaa.
  3. Lisää pasta ja anna kiehua hiljaa hymyillen  keskilämmöllä noin 5 minuuttia.
  4. Lisää tomaatit ja jatka kiehuttamista kunnes neste on melkein haihtunut ja pasta napakan kypsää – al dente. Sammuta liesi.
  5. Sekoita lopuksi sekaan ruokakerma ja pinaatti.

 

*Nämä tuotteet löydät verkkokaupastamme

  • Terra Creta luomu extra-neitsytoliiviöljy.
    Terra Creta extra-neitsytoliiviöljy 500 ml luomu SMM
    9,95 
  • Spelttipasta, joka hurmaa ravintoarvoilla, simpukan muodolla ja pähkinäisellä maulla. Kokeile pastakastikkeen kanssa tai cappellipaistoksessa!
    SunSpelt cappelli spelttipasta 330 g
    4,45 
  • Fusilli eli kierrepasta on parhaimmillaan pastakastikkeen kanssa. Spelttipasta on terveellinen, runsaskuituinen ja ravintorikas.
    SunSpelt fusilli spelttikierrepasta 330 g
    4,45 
  • Kun mieli tekee "parempaa spagettia", kokeile Sunspelt spelttipastaa pappardellen eli nauhapastan muodossa. Nauhapasta tekee arkiruoasta ravintola-annoksen.
    SunSpelt pappardelle eli nauhapasta spelttipasta 330 g
    4,45 
  • Puhdistamon erityisen hyvän makuinen, korkealuokkainen extra-neitsytoliiviöljy sopii erinomaisesti kaikenlaiseen ruoanlaittoon aina paistamisesta salaattiin joukkoon pirskoteltuna.
    Extra Neitsyt Oliiviöljy, 500 ml
    9,95 

Lisää Minska arkiruokareseptejä

katso lisää