Yhden kattilan hernepesto-pasta

Tässä yhden kattilan pastassa valkoisen pastan korvaajana toimii kikhernepasta, joka on proteiinipitoinen ja gluteeniton vaihtoehto tavalliselle pastalle. Siksi tämä pasta ei aiheuta sinulle hiilarikoomaa eikä turvota samalla tavalla, vaan pitää kylläisenä pitkään.

Reseptin kirjoittaja | Minska


  1. Hienonna valkosipuli ja siivuta punasipuli. 
  2. Kuullota niitä hetki öljyssä (wokkipannu on tähän paras, mutta paksupohjainen kasari toiminee myös). Lisää vesi erittäin varovaisesti ettei pannulla oleva kuuma öljy ala roiskua sekä kasvisliemikuutio. 
  3. Kun vesi poreilee lisää pasta ja keitä sitä hiljakseen kunnes vesi on imeytynyt pastaan. 
  4. Tee sillä aikaa pesto:
  5. Laita blenderiin (tai kulhoon jos teet sauvasekoittimella) påMackan ja osa sulatetuista herneistä (sulata esim. laittamalla herneet siivilään ja kaatamalla kuumaa vettä päälle). Soseuta. Lisää herneet erissä. 
  6. Lisää suola ja mustapippuri ja loraus sitruunamehua sekä basilikan lehdet.
  7. Soseuta jälleen. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa.
  8. Kun vesi on imeytynyt pastaan, kaada pesto pastan sekaan. 
  9. Sammuta liesi ja pyöräytä sekaisin. 
  10. Tarjoa heti.

Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.