Nyhtökaura® vohvelit

Annoskoko8 kpl vohveleita
Valmistusaika40 min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Gold&Green
|
Rapea Nyhtökaura® Mexico yhdistettynä pehmeään vohveliin ja kirpeään salsaan on aivan mahtava makuyhdistelmä.

Vohvelit

2 kananmunaa 2 dl kivennäisvettä 2 dl maustamatonta jogurttia 1 rkl hunajaa 2 rkl oliiviöljyä (tai 50g voita sulatettuna) 1 tl leivinjauhetta 1 tl suolaa 2,5 dl kaurajauhoja

Täyte

1/2 punasipuli 200g kirsikkatomaatteja 1 tl sitruunamehua + chilijauhetta + ruukku korianteria + suolaa + mustapippuria 1 pkt Nyhtökaura® Mexico

Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green

Valmistusohjeet

Vohvelit

  1. Sekoita kulhossa kananmunat, kivennäisvesi, hunaja, oliiviöljy/voi ja jogurtti. Sekoita vispilällä tasaiseksi.
  2. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe ja suola.
  3. Yhdistä ja sekoita tasaiseksi.
  4. Paista vohveliraudalla.

Täyte

  1. Kuutioi punasipuli mahdollisimman hienoksi kuutioiksi.
  2. Leikkaa kirsikkatomaatit kahdeksaan osaan.
  3. Laita hienonnettu punasipuli ja kirsikkatomaatit kulhoon.
  4. Lisää hienonnettu korianteri, ripaus suolaa, sitruunamehu ja rouhaisu mustapippuria.
  5. Mausta chilihiutaleilla.
  6. Anna tekeytyä sen aikaa kun paistat Nyhtökaura® Mexicoa sen mukana tulevan kastikkeen kanssa.
  7. Laita vohvelin pohjalle majoneesia/creme fraichea tms., salsaa ja Nyhtökauraa®.