Vaniljainen riisipuuropaistos

Annoskoko6 annosta
Valmistusaika30 min + puuron keittäminen 1 h
VaikeusasteHelppo
|
Vaniljainen riisipuuropaistos antaa tähteelle jääneelle riisipuurolle uuden elämän. Karamellisoituneet päärynät ja ripaus kanelia tekevät makuelämyksestä täydellisen!
2 dl (tummaa) puuroriisiä 2 dl vettä 1 l Fazer Aito Barista Kaurajuomaa 1 tl suolaa 1 tlk (2 1/2 dl) Fazer Aito Vaahtoutuva Kauravaniljakastike 1 päärynä 2 tl kookossokeria n 1/2 tl kanelia

Kaupallinen yhteistyö | Fazer Aito

Valmistusohjeet

  1. Mittaa vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi. Lisää puuroriisi ja anna kiehua noin 5 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
  2. Kaada kaurajuoma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin 45 minuuttia välillä sekoitellen. Sekoita joukkoon suola. Anna jäähtyä hieman.
  3. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  4. Sekoita riisipuuro ja vaniljakastike suuressa uunivuoassa. Viipaloi päärynä noin ½ cm:n viipaleiksi. Asettele viipaleet puuron päälle. Ripottele päärynöiden pintaan kookossokeria ja kanelia.
  5. Paista vaniljainen riisipuuropaistos uunin keskitasolla noin 20 minuuttia kunnes päärynät ovat karamellisoituneet.