Uunifeta-kasvispaistos

Annoskoko3-4 hengelle
Valmistusaika45 min
VaikeusasteHelppo
Uunifeta-kasvispaistos
Helppo ja terveellinen arkiruoka, jossa yhdistyvät raikkaat kasvikset ja suolainen feta.
1 palsternakka 1 pieni bataatti 1 pieni kesäkurpitsa 1/2 munakoiso 1 pieni porkkana 100g kirsikkatomaatteja 1/2 punasipuli 3 valkosipulinkynttä 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl kuivattua oreganoa 1 tl suolaa + mustapippuria 150-200g fetaa + tuoretta basilikaa

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Pese ja paloittele palsternakka.
  3. Kuori ja paloittele bataatti.
  4. Kuutioi kesäkurpitsa melko isoiksi paloiksi.
  5. Paloittele munakoiso ja porkkana.
  6. Laita kasvikset, kirsikkatomaatit, punasipuli  ja valkosipulit kulhoon ja kaada päälle oliiviöljy ja oregano. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita hyvin.
  7. Kaada kasvikset uunivuokaan ja paista uunissa n. 30 min.
  8. Ota vuoka uunista ja laita feta kokonaisena päällimäiseksi.
  9. Paahda vielä noin 10 min.
  10. Lisää valmiin paistoksen päälle tuoretta basilikaa.