Munakoisovuoka, joka valmistuu helposti ja maistuu ihanalta. Tattari sopii annokseen todella hyvin ja tuo ihanaa pähkinäistä makua ja ruokaisuutta. Pitkä haudutusaika tuo vuokaan mehevyyttä ja tiivistää makuja.
Kaupallinen yhteistyö | Euro-East
Valmistusohjeet
- Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen.
- Keitä tattarisuurimot suolalla maustetussa vedessä kypsiksi (n.10min).
- Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulit.
- Pilko kesäkurpitsa ja paprika.
- Sekoita kulhossa pilkotut kasvikset ja sipulit sekä munakoisot ja keitetty tattari. Nypi mukaan basilikan lehdet.
- Lisää balsamiviinietikka, sitruunamehu ja vaahterasiirappi.
- Sekoita ja kaada uunivuokaan. Tasoita pinta.
- Viipaloi tomaatit ja aseta viipaleet päällimmäiseksi.
- Ripottele päälle kuivattua oreganoa.
- Paista uunissa n. 40min ja tarjoa.