Tattari-munakoisovuoka

Munakoisovuoka, joka valmistuu helposti ja maistuu ihanalta. Tattari sopii annokseen todella hyvin ja tuo ihanaa pähkinäistä makua ja ruokaisuutta. Pitkä haudutusaika tuo vuokaan mehevyyttä ja tiivistää makuja.

Kaupallinen yhteistyö | Euro-East


Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen.
  2. Keitä tattarisuurimot suolalla maustetussa vedessä kypsiksi (n.10min).
  3. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipulit.
  4. Pilko kesäkurpitsa ja paprika.
  5. Sekoita kulhossa pilkotut kasvikset ja sipulit sekä munakoisot ja keitetty tattari. Nypi mukaan basilikan lehdet.
  6. Lisää balsamiviinietikka, sitruunamehu ja vaahterasiirappi.
  7. Sekoita ja kaada uunivuokaan. Tasoita pinta.
  8. Viipaloi tomaatit ja aseta viipaleet päällimmäiseksi.
  9. Ripottele päälle kuivattua oreganoa.
  10. Paista uunissa n. 40min ja tarjoa.

Katso myös Euro-Eastin kimchi resepti sekä artikkeli fermentoinnista