Taatelikakku Voima-Papujauhoista

Taatelikakku on joulun suosikkileivonnaisia. Tämä mehevä kahvikakku saa puhtia härkäpavuista valmistetusta Voima-Papujauhoista. Kakun voi leipoa myös ennakkoon, se vain paranee jääkaapissa tekeytyessään.

Kaupallinen yhteistyö | Karviaisten tila


Valmistusohjeet

  1. Mittaa taatelit, vesi ja kookossokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia noin 15 minuuttia, kunnes taatelit ovat pehmenneet ja soseutuneet. Sulata joukkoon voi. Siirrä syrjään ja anna jäähtyä.
  2. Voitele kaksi pikkuvuokaa voilla ja kuorruta kookoshiutaleilla.
  3. Sekoita kananmunat ja 1 ½ dl vettä. Lisää taatelisoseen joukkoon.
  4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taateliseokseen.
  5. Kaada taikina kakkuvuokiin ja paista 170-asteisen uunin alatasolla noin 40–45 min.
  6. Anna taatelikakun jäähtyä rauhassa ennen kuin kumoat sen vuoasta. Peittele tiiviisti foliolla ja säilytä jääkaapissa.

Katso lisää reseptejä joulupöytään