Soijarouhelasagne

Vegaaninen soijarouhelasagne valmistuu chilisestä pestosta, mehevästä tomaatti-soijarouhekastikkeesta ja kermaisesta vegejuustokastikkeesta, jotka maustavat lasagnen uunissa niin, että tämä resepti uppoaa mukisematta myös sekasyöjille!

Reseptin kirjoittaja | Chocochili


Valmistusohjeet

  1. Silppua sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita hetken aikaa oliiviöljyssä ja lisää kattilaan sitten kuiva soijarouhe ja pesto. Kääntele seosta kattilassa hetki ja lisää sitten pari desiä vettä muutamassa erässä.
  2. Kaada kattilaan tomaattimurska, huuhtele tölkki 1 desilitralla vettä ja kaada se kattilaan. Mittaa joukkoon vielä tomaattipyree ja sokeri. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä juustokastikkeen valmistamisen ajan.
  3. Raasta juusto raastimen hienolla terällä suureen kulhoon. Lisää kaurakerma, kauramaito ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
  4. Nosta kattila pois liedeltä. Silppua basilika ja lisää se tomaattikastikkeen joukkoon. Mausta mustapippurilla.
  5. Viipaloi kesäkurpitsa.
  6. Kokoa lasagne: laita alimmaiseksi lasagnelevyjä, sitten kesäkurpitsaviipaleita, tomaattikastiketta ja juustokastiketta. Jatka, kunnes kastikkeet on käytetty. Muistathan säästää juustokastiketta päällimäiseksi! Laita kirsikkatomaatit lasagnen päälle ja paista 200°C noin 45 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä hetki ennen tarjoamista.

Katso lisää Chocochili herkkureseptejä

katso lisää

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.