Raaka mustikkajuustokakku

Reseptin kirjoittaja | Vege it


Valmistusohjeet

Pohja

  1. Poista taateleista kivi ja sekoita kaikki ainekset hienoksi monitoimikoneella. Jos teet tämän tehosekoittimessa, hienonna ensin taatelit massaksi ja sitten pähkinät rouhkeeksi erikseen. Sekoita ne käsin toisiinsa.
  2. Painele tiiviisti vuoan pohjalle (18cm vuoka) ja aseta jääkaappiin odottamaan.

Täyte

  1. Laita cashewpähkinät likoamaan edellisenä iltana tai ainakin pariksi tunniksi.
  2. Kaavi jääkaappikylmästä kookosmaitotölkistä kookoskerma ja sulata kookosöljy juoksevaksi.
  3. Sekoita kaikki täytteen ainekset paitsi mustikat ja 1 rkl kookosöljyä tasaiseksi ja sileäksi tehosekoittimessa. Tämä voi vaatia hiukan aikaa, riippuen tehosekoittimen tehosta.
  4. Kaada puolet täytteestä pohjan päälle ja lisää loppuun mustikat ja vielä 1rkl kookosöljyä. Sekoita tasaiseksi.
  5. Kaada loput täytteestä vuokaan ja sekoittele lusikalla vaalean täytteen kanssa tai tee hammastikulla marmorikuvio.
  6. Voit myös laittaa vaalean täytteen pakkaseen siksi aikaa kun valmistat mustikkatäytteen ja kaataa ne kerroksittain.
  7. Anna jähmettyä jääkaapissa tai siirrä suoraan pakkaseen odottamaan juhlapäivää.

Katso lisää Vege it reseptejä

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.