Persimonsalaatti

Annoskoko4 hengelle
Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Gold&Green
Persimonsalaatti
Nyhtökaura® salaatti, jonka kruunaavat jouluiset kanelipersimonit sekä granaattiomenan siemenet.

Kanelipersimonit

3 persimonia 3 rkl voita 2 rkl kookossokeria 1 tl kanelia ripaus suolaa

Salaatti

5-6 lehtikaalin lehteä 1 rkl oliiviöljyä 1/4 tl suolaa 70g salaattia tai versosekoitusta 1 pkt valitsemasi Nyhtökaura® 2 dl granaattiomenan siemeniä

Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green

Valmistusohjeet

Kanelipersimonit

  1. Leikkaa persimonit kahdeksaan osaan.
  2. Kuumenna pannulla 3 rkl voita kunnes se vaahtoaa.
  3. Lisää persimonit, kookossokeri, kaneli ja ripaus suolaa.
  4. Kääntele kunnes persimonit ruskistuvat ja pehmenevät.
  5. Tarjoa persimonit salaatin kanssa.

Salaatti

  1. Huuhtele ja kuivaa lehtikaalit. Revi lehtikaalit pieniksi paloiksi ja poista kova lehtiruoti. Möyhi käsin lehtikaalit kulhossa oliiviöljyn ja suolan kanssa pehmeäksi. 
  2. Paista haluamasi Nyhtökaura® (Jos käytät Mexicoa, paista se paketin mukana tulevan marinadin kanssa).
  3. Lisää salaatti/versosekoitus ja Nyhtökaura® lehtikaalien sekaan ja sekoita varovaisesti.
  4. Lisää granaattiomenan siemenet (vältä sotku käyttämällä pakasteesta granaattiomenan siemeniä).