Pähkinätön puolukka-kinuskikakku

Reseptin kirjoittaja | Vege it


Valmistusohjeet

Pohja

  1. Paahda siemenet pannulla, jotta saat niihin ekstramakua. Jauha ne tehosekoittimella tai monitoimikoneella hienoksi. Poista taateleista kivi ja jauha ne mulpereiden kanssa myös hienoksi massaksi. Yleiskoneella voit tehdä kaiken kerralla, tehosekoittimella kannattaa jauhaa nämä erikseen ja sekoittaa sitten keskenään kulhossa.
  2. Vuoraa leipävuoka leivinpaperilla ja painele massa pohjaksi.

Kinuskikerros

  1. Ota jääkaappikylmä kookosmaitotölkki ja lusikoi kerma päältä. Lämmitä kookosöljy juoksevaksi ja poista taateleista kivet. Jauha kaikki tasaiseksi massaksi. Kaada pohjan päälle ja aseta pakkaseen.

Kookos-puolukkakerros

  1. Raasta sitruunan kuori ja mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen. Hienonna seos tasaiseksi ja kaada edellisen kerroksen päälle. Koristele puolukoilla ja siirrä jääkaappiin jähmettymään.

Katso lisää Vege it reseptejä

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.