Nyhtökaurasalaattitacot mango-avocadosalsalla

Salaattitacot sopivat aterian alkuun tai kevyeksi pääruoaksi. Valitse tacoihin napakkalehtistä salaattia, kuten sydänsalaattia. Makeansuolainen nyhtökaura ja trooppinen mango-avokadosalsa ovat ihania yhdessä. Nauti tämän keväisen pikkusuolaisen kanssa luomu- ja vegaanisertifioitua kuivaa Perlage Afra Prosecco Roséeta.

Kaupallinen yhteistyö | Hartwall Viinisi


Valmistusohjeet:

  1. Valmista nyhtökaura. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen. Kuumenna nyhtökaura pannulla, lisää kastike joukkoon ja paista muutama minuutti, kunnes kastike on imeytynyt ja nyhtökaura on hieman karamellisoitunut.
  2. Kuutioi mango. Halkaise avokado ja poista kivi. Kuutioi hedelmäliha. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna chili, poista halutessasi siemenet. Hienonna korianteri. Sekoita ainekset yhteen. Lisää joukkoon limetinmehu. Mausta ripauksella suolaa.
  3. Kokoa salaattitacot. Irrota salaatinlehdet kerästä ja huuhtaise ne tarvittaessa juoksevan veden alla. Lusikoi pohjalle keitettyä riisiä, lisää päälle nyhtökaura ja mango-avokadosalsa. Viimeistele halutessasi chilimajoneesilla.

Katso muut pääsiäisen reseptit täältä