Nachopelti

Annoskoko4-6 hengelle
Valmistusaika40 min (+ 2h pähkinöiden liotus)
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Gold&Green
|
Täydellinen viikonloppuherkku! Delikaura™ tuo proteiinia nachopeltiin ja tuore korianteri raikkautta. Annoksen viimeistelee itsetehty vegaaninen cashew"juusto"kastike.

Nachopelti

2 syöntikypsää avokadoa 4 tomaattia 1/2 tl suolaa 1/2 punasipuli 1/2 limen mehu 185g nachoja 400g salsakastiketta 1 suippopaprika 1 pss Delikaura™ Chili-Inkivääriä 1 ruukku korianteria + maun mukaan vihreitä viipaloituja jalopenoja

Cashew-"juusto"kastike

125g cashewpähkinöitä* 1 dl jalopenopurkin lientä 3 rkl ravintohiivahiutaleita* 1 tl valkosipulijauhetta 0,5 tl suolaa* 1 tl kurkumaa* 1 tl chilijauhetta 1 tl sipulijauhetta + maun mukaan vihreitä viipaloituja jalopenoja 1/2 limen mehu 1/2-1 dl vettä

Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green

Valmistusohjeet

Nachopelti

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Tee cashewjuustokastike.
  3. Kuori ja kuutioi avokadot.
  4. Pese tomaatit, ja leikkaa niistä kannat. Kuutioi.
  5. Kuutioi punasipuli.
  6. Sekoita kulhossa avokadot, tomaatit, suola, limen mehu ja punasipulisilppu.
  7. Kaada nachot leivinpellille ja kumoa päälle salsakastike.
  8. Kaada salsan päälle avokado-tomaattisekoitus.
  9. Viipaloi suippopaprika ja lisää viipaleet.
  10. Ripottele päälle Delikaura™.
  11. Paista uunissa 7-10 min.
  12. Hienonna korianteri ja lisää se valmiin annoksen päälle. Ripottele sekaan maun mukaan jalopenoviipaleita. Kuorruta cashewkastikkeella ja tarjoa!

Cashew"juusto"kastike

  1. Liota cashewpähkinöitä vähintään 2 tuntia, voit myös liottaa niitä yön yli.
  2. Sekoita kaikki ainekset blenderissä vettä vähitellen lisäten ja aja tasaiseksi. Lisää vettä tarvittaessa koostumuksen mukaan. Tarkista maku.