Mustikkaherkku ja maapähkinävoi-granola

Mustikka Nice Cream Parantava Ruoka l Minska reseptit

Tämä ihana herkku maistuu ja näyttää ihan jäätelöltä, mutta sitä se ei ole. Myös nice cream nimellä tunnettu banaanijäätelö on maidoton ja terveellisempi vaihtoehto jäätelölle – mausta tinkimättä!

Mustikkaisen banaanijäätelön kruunaa ihanan makuinen ja rouskuva maapähkinävoi-granola. Tarvitset tämän terveellisen herkun valmistamiseen vain muutaman ainesosan sekä tehokkaan blenderin tai monitoimikoneen.

Reseptin kirjoittaja | Parantava Ruoka


Valmistusohjeet

Mustikkaherkku:

  1. Kuori ja viipaloi banaanit. Laita ne esim. uudelleen käytettävään MiniGrip-pussiin ja pakasta yön yli.
  2. Tee samalla granola valmiiksi, sillä se rapeutuu jäähtyessään.
  3. Laita jäiset banaanit, mustikat ja mausteet monitoimikoneeseen tai tehokkaaseen blenderiin ja aja kunnes seos muistuttaa pehmistä.
  4. Tarjoa nice cream maapähkinävoi-granolan kanssa tai nauti sellaisenaan.

Maapähkinävoi-granola:

  1. Laita kookosöljy ja kookossokeri pannulle ja kuumenna pannua, kunnes sokeri alkaa hieman sulaa.
  2. Lisää sitten granola, kaneli ja maapähkinävoi ja paahda kuumalla pannulla koko ajan sekoittaen, kunnes ainekset ovat sekaisin ja seos tuoksuu ihanalta.
  3. Anna jäähtyä, sillä granola rapeutuu jäähtyessään.
  4. Tarjoa granola mustikkaisen nice creamin kanssa tai sellaisenaan.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme:

Lisää herkullisia reseptejä: