Munakoisopasta

Uudenlainen pastaelämys, jota et ole ehkä vielä kokeillut? Munakoiso on aliarvostettu raaka-aine, joka taipuu hyvin myös pastan kaveriksi. Tuore basilika on tähän omiaan, joten älä unohda sitä.

Reseptin kirjoittaja | Minska


Valmistusohjeet

  1. Laita pastavesi kiehumaan.
  2. Kuutioi munakoiso.
  3. Hienonna valkosipulinkynnet.
  4. Halkaise halutessasi kirsikkatomaatit.
  5. Kuumenna pannulla öljy ja lisää munakoisot. Paista käännellen noin 10 minuuttia, kunnes munakoiso alkaa pehmetä ja ruskistua.
  6. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja kääntele sekaisin.
  7. Kaada mukaan kokonaiset tai halkaistut kirsikkatomaatit, balsamiviinietikka ja sokeri.
  8. Kaada pasta kattilaan, lisää suola.
  9. Anna munakoisoseoksen hautua sen ajan kun pasta kypsyy.
  10. Sekoita pasta ja munakoisoseos. Revi sekaan basilikan lehdet.
  11. Tarjoa!

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä