Minttusuklaakuutiot

Saanen esitellä: raikkaan mintun ja suloisen suklaan yhdistelmään luottavat täyteläiset minttusuklaakuutiot, jotka sisältävät 0 % puhdistettuja sokereita, 0 % valkaistuja jauhoja ja 0 % mitään feikkiä. Ne ovat täynnä aitoa makua ja tuhtia herkullisuutta. Yes.
Pohja tehdää  tarkoituksella rusinoihin eikä taateleihin. Rusinoiden maku ei ole yhtä makea ja tarvittaessa ekstramakeutta voi lisätä lorauksella hunajaa tai muuta makeutusta. Täytteeseen upposi yhteensä kolme avokadoa joiden ominaismaun piparminttu-uute taitavasti häivyttää. Lisäksi uute raikastaa suklaan maun likipitäen täydelliseksi.

Reseptin kirjoittaja | Feel Good Kitchen


Valmistusohjeet

  1. Rouhi tekosekoittimessa pähkinät ja kaurahiutaleet karkeaksi rouheeksi. Lisää sitten loput ainekset paitsi vesi ja blendaile tasaiseksi taikinaksi. Lisää vettä ruokalusikallinen kerrallaan niin, että saat hyvän, kiinteähkön massan. Taputtele massa kevyesti rasvatun (kakku)vuoan pohjalle. Pakasta.
  2. Surruta kaikki ainekset tasaiseksi blenderissä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hunajaa. Nosta pohja pakastimesta ja kaavi täyte pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Laita takaisin pakastimeen vähintään puoleksi tunniksi.
  3. Surruta kaikki ainekset tasaiseksi blenderissä. Lisää tarvittaessa sulaa kookosöljyä, jotta saat massasta helposti levittyvän. Kaavi pohjan ja minttutäytteen päälle tasaiseksi kerrokseksi ja pakasta noin tunnin ajan. Nosta pakkasesta ja leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi. Tarjoile heti!
  4. Valmiin kakun voi säilyttää joko pakastimessa (pidemmän ajan) tai jääkaapissa (max pari päivää). Pakkasessa pidempään olleen kakun voi nostaa jääkaappiin pehmenemään noin tunti tai kaksi ennen tarjoilua, jolloin se on helpompi nauttia.

Katso lisää ihania jälkiruokia

katso lisää