Mehevä mättöburger

Mehevä burger soijarouheesta, sienistä ja pähkinöistä | Minska reseptit

Tämä mehevä kavishampurilainen syntyy soijarouheesta, sienistä ja pähkinöistä. Yhdessä ne muodostavat täydellisen umamisen koostumuksen ja erittäin tuhdin maun. Tarjoile lempeän makuisen Vaasan 100 % Kaura palaleivän välissä klassisin täyttein. Kun pyöräytät pihvit edellisenä päivänä, käy itse hamppareiden valmistaminen seuraavana päivänä nopeastikin!

Kaupallinen yhteistyö | Vaasan


Valmistusohjeet

Pihvien valmistus:

  1. Kiehauta kasvisliemi ja laita soijarouhe siihen turpoamaan 15 min ajaksi.
  2. Hienonna punasipuli ja murskaa valkosipuli.
  3. Kuullota  niitä öljyssä kunnes sipuli on kypsää. Lisää kuivatut mausteet ja sekoittele minuutin verran.
  4. Pilko joukkoon sienet suurina paloina ja kypsennä noin 2 min ajan.
  5. Hienonna sipuli-sieniseos, saksanpähkinät ja maustekastikkeet monitoimikoneessa, älä kuitenkaan soseuta vaan jätä hieman karkeaksi.
  6. Sekoita joukkoon turvonnut soijarouhe ja pikakaurahiutaleet. 
  7. Anna taikinan seistä jääkaapissa ainakin 30 min ajan. Voit myös jättää sen sinne yön yli.
  8. Muotoile taikinasta 6 noin 1,5 cm paksuista pihviä.
  9. Paista runsaassa öljyssä molemmin puolin rapeaksi. 

Burgerin kokoaminen:

Paahda halutessasi Vaasan 100 % Kaura palaleivät. Levitä leivälle reilusti burgerkastiketta tai majoneesia ja sen päälle kerroksittain pihvi, vegaanista juustoa ja kasviksia. Kruunaa leivän toisella puolikkaalla ja nauti hyvässä seurassa!

Tutustu muihin ihaniin Vaasanin resepteihin

Parempia valintoja kokkailuun verkkokaupastamme: