Mausteiset tacot

Annoskokon. 10 tacoa
Valmistusaika30min + väh. 2h punasipulien maustuminen
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Gold&Green
Mausteiset tacot
Tacot täynnä makua! Näissä tacoissa yhdistyvät omena, punasipuli, Nyhtökaura® Mexico, salsa verde ja yrtit.
1 pkt Nyhtökaura® Mexico 1 pkt pieniä maissitortilloja 1 omena + tuoretta korianteria/lehtipersiljaa

Joulumausteiset punasipulit

2 punasipulia 2,5 dl punaviinietikkaa 2,5 dl vettä 2 kanelitankoa 3 tähtianista 10 kokonaista neilikkaa 5 rkl hunajaa tai 1 dl sokeria

Salsa verde

2 ruukkua persiljaa 1 ruukku basilikaa 1 valkosipulinkynsi 2 rkl sitruunamehua 2 rkl kapriksia 1 dl avokado- tai oliiviöljyä + suolaa + mustapippuria

Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green

Valmistusohjeet

  1. Tee ensin punasipuli. Voit tehdä sen etukäteen esim. edellisenä päivänä.
  2. Tee sitten salsa verde.
  3. Paista Nyhtökaura® Mexico marinadin kanssa juuri ennen tarjoilua.
  4. Viipaloi omenat.
  5. Kokoa maissitortillan päälle: salsa verdeä, omenaa, Nyhtökauraa, marinoituja punasipuleita ja korianteria/lehtipersiljaa.

Joulumausteiset punasipulit

  1. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita lasipurkkiin.
  2. Sekoita kattilassa punaviinietikka, vesi ja mausteet.
  3. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla 10min.
  4. Kaada neste purkkiin punasipulien päälle ja lisää hunaja/sokeri.
  5. Anna maustua muutaman tunnin.

Salsa verde

  1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.