Mausteinen soijarouhecouscous

Soijarouhe voi tuntua tottumattomalle hieman mystiseltä raaka-aineelta, mutta maustamalla siitä saa todella hyvää. Tästä ruoasta ei mausteita puutu muutenkaan ja valmistus on todella helppoa.

Reseptin kirjoittaja | Minska


Valmistusohjeet

  1. Laita coucous tekeytymään: Laita coucous kulhoon ja kaada päälle 1,5dl kiehuvaa vettä. Lisää suola, oliiviöljy ja sitruunamehu. Laita kulhoon kansi tai lautanen päälle ja jätä tekeytymään 15 minuutiksi. Sekoita lopuksi haarukalla, jotta kaikki neste imeytyy tasaisesti.
  2. Viipaloi purjo ohuiksi renkaiksi ja hienonna valkosipulit.
  3. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota purjoa miedolla lämmöllä kunnes se pehmenee.
  4. Lisää valkosipuli ja kuullota niitä purjon kanssa hetki.
  5. Lisää soijarouhe ja mausteet sekä vesi. Kääntele kunnes vesi imeytyy. Sammuta liesi.
  6. Halkaise kirsikkatomaatit ja pilko lehtiselleri. Kuori ja kuutioi punasipuli mahdollisimman pieneksi. Hienonna lehtipersilja. Laita kaikki ainekset kulhoon ja kaada päälle soijarouhe sekä valmis coucous. Sekoita ja tarjoa.

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä