Kukkakaali tikka masala

Kukkakaali tikka masala on helppo ruoka, joka valmistuu muutamalla monikäyttöisellä mausteella. Lisukkeeksi sopii riisi, naanleipä tai spelttirisottojyvät. Kukkakaali tikka masala maistuu koko perheelle, aikuisempaan makuun reseptiin voit lisätä vähän chiliä! 

Reseptin kirjoittaja | Minska


Valmistusohjeet

  1. Kuumenna pannu ja lisää öljy, kuumenna sinapinsiemeniä kunnes ne poksuvat. 
  2. Lisää hienonnettu sipuli, murskattu valkosipuli ja raastettu inkivääri. Kypsennä kunnes sipuli on kypsää.
  3. Lisää mausteet ja sekoittele vielä minuutin ajan. 
  4. Mittaa tehosekoittimeen kirsikkatomaatit, punainen paprika, kookosmaito ja puolet korianterista.  
  5. Lisää joukkoon puolet cashewpähkinöistä sekä sipuliseos pannulta. Soseuta aivan tasaiseksi
  6. Kaada kastike kattilaan ja pilko joukkoon kukkakaali sekä loput cashewpähkinät
  7. Kypsenä noin 30min tai kunnes kukkakaali on kypsää
  8. Hienonna joukkoon loput korianterista ja tarjoile

*Nämä tuotteet löydät verkkokaupastamme

Katso lisää arkiruokareseptejä