Kaurapuuro, paistetut omenakuutiot ja taatelikinuski

Kaurapuuro, paistetut omenakuutiot ja taatelikinuski | Minska reseptit

Maailman paras kaurapuuro keitetään höyryttämättömistä Tuore kaurahiutaleista kattilassa hissukseen haudutellen. Paistetut omenakuutiot ja taatelikinuski kruunaavat herkkuhetken ja saavat makunystyrät onnesta sykkyrälle.

Reseptin kirjoittaja | Minska


Valmistusohjeet:

Kaurapuuro

  1. Mittaa Tuore kaurahiutale, kaurajuoma, vesi ja suola kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua hissukseen noin 20 minuuttia välillä hämmennellen.
  2. Tarjoa pehmeä puuro paistettujen omenakuutioiden ja taatelikinuskin kera.

Paistetut omenakuutiot

  1. Kuutioi omenat.
  2. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää omenakuutiot ja kookossokeri. Paista sekoitellen, kunnes omenat hieman pehmenevät ja karamellisoituvat.

Taatelikinuski

  1. Mittaa ainekset korkeareunaiseen kulhoon.
  2. Surauta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää kaurajuomaa sen mukaan, kuinka juoksevan tai tahmean koostumuksen haluat.

Kaurapuuro, paistetut omenakuutiot ja taatelikinuski | Minska reseptit

*Nämä reseptin ainekset löydät verkkokaupastamme

Kokeile myös muita herkullisia reseptejämme