Jouluinen Beanit®-kasvispata

Jouluinen kasvispata Beanit®-härkapapusuikaleilla on lämpimän mausteinen pataruoka joulupöytään tai pakkaspäivän iloksi. Kaneli, neilikat ja maustepippurit tuovat liemeen huumaavan herkullisen makuvivahteen. Tarjoa lisänä perunamuusia tai keitinperunoita.

Kaupallinen yhteistyö | Beanit


Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna sipuli, kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele porkkanat ja palsternakka. Lohko herkkusienet. Kuullota sipulit öljyssä raukeiksi. Lisää herkkusienet. Jatka paistamista, kunnes neste on haihtunut sienistä. Lisää palsternakka- ja porkkanapalat. Jatka paistamista muutama minuutti. 
  3. Siirrä ainekset uunin kestävään pataan. Lisää kasvisliemi ja mausteet. Anna muhia hissukseen kannen alla noin 45 minuuttia. 
  4. Sekoita joukkoon Beanit® härkäpapusuikaleet. Laita uuniin vielä kymmeneksi minuutiksi. Tarkista maku.
  5. Tarjoa jouluinen kasvispata härkäpapusuikaleilla esimerkiksi perunamuusin tai keitinperunoiden kera.

Katso lisää reseptejä joulupöytään