Italianpata

Annoskoko6 hengelle
Valmistusaika40 min
VaikeusasteHelppo
Italianpata
Klassikko ilman jauhelihaa. Italianpata toimii kastikkeena erimerkiksi pastalle. Tämän reseptin salaisuus on Pease hernerouhe, joka tuo rakennetta ja proteiinia annokseen.
1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 1 rkl oliiviöljyä* 2 x 400g tomaattimurskaa (esim. Mutti) 1-2 dl vettä 1 rkl kuivattua paprikaa* 1 rkl kuivattua timjamia + suolaa + mustapippuria 1 kasvisliemikuutio 1 rkl balsamico di modenaa* + maun mukaan aurinkokuivattuja tomaatteja 350g Pease -hernerouhetta (Findus 300g löytyy pakastealtaasta) pakastevihanneksia

Reseptin kirjoittaja | Minska

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja valkosipulit. 
  2. Kaada öljy kattilaan ja kuullota sipuleita kunnes ne pehmenevät.
  3. Lisää kattilaan tomaattimurskat, vesi, mausteet, kasvisliemikuutio ja balsamiviinietikka. Siivuta mukaan aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita. Anna hautua noin 15min.
  4. Lisää sitten pakastevihannekset ja hernerouhe. Hauduta vielä noin 10min. Lisää vettä tarvittaessa.
  5. Maista ja lisää suola.
  6. Tarjoa.

Katso lisää ihania arkiruokareseptejä

 

Vinkkejä valmistukseen

*Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme.