Hernebruschettat

Hernebruschettat maistuvat pikkunälkään ja sopivat ihanasti myös aterian alkuun. Pehmeällä hernetahnalla päällystetyt rapeat leipäviipaleet viimeistellään tuoreilla yrteillä tai versoilla sekä vegaanisilla vuustokuutioilla.

Kaupallinen yhteistyö | Porlammin Vege Plus


Valmistusohjeet:

  1. Valmista hernetahna. Sulata pakasteherneet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Mittaa ainekset monitoimikoneeseen ja surauta tahnaksi. Tarkista maku.
  2. Paahda leipäviipaleet rapeiksi uunissa tai leivänpaahtimessa.
  3. Levitä hernetahna leiville. Viimeistele vuustokuutioilla ja tuoreilla yrteillä tai versoilla maun mukaan.
  4. Tarjoa hernebruschettat pikkusuolaisena tai aterian alkupalana.

Katso muut pääsiäisen reseptit täältä