Helppo Beanit-pastavuoka

Helppo pastavuoka on arkiruokaa parhaimmillaan, sillä se valmistuu ilman pastan keittämistä. Tällä reseptillä voit oikaista valmistuksessa, mutta nauttia hyvin muhineista mauista – parasta! 

Kaurakermalla ja tomaattikastikkeella mehevöitetty ja Beanit-suikaleista ruokaisuutensa saava vuokaruoka maistuu vielä myös seuraavana päivänä uudelleen lämmitettynä. Mikäpä ilahduttaisi enemmän kuin kiireisen arjen keskellä jääkaapissa odottava valmis ruoka?

Reseptin kirjoittaja | Vegeviettelys

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Suikaloi paprika ja kuullota muutama minuutti pannulla pienessä öljytilkassa. Lisää Beanit-suikaleet ja paista vielä hetki.
  3. Mittaa kaikki ainekset uunivuokaan. Sekoita.
  4. Paista pastavuokaa noin 40 minuuttia. Lisää juusto ja paista vielä 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa.

Sopisivatko nämä jälkiruoaksi?

katso lisää

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.