Helpot porkkanaletut

Porkkanaletut ja hernepesto | Minskan helpot arkiruoat

Oranssit porkkanaletut toimivat erilaisten lisukkeiden kanssa näppärästi kevyeksi lounaaksi tai päivälliseksi. Porkkana tuo ohukaisiin kauniin oranssin värin ja ihanasti makua. Kokeile lisukkeeksi raikasta hernepestoa tai hummusta.

Reseptin kirjoittaja | Minska


Valmistusohjeet

  1. Kuori ja pilko porkkanat. Keitä ne kypsäksi. Soseuta yhdessä kasvimaidon kanssa. Voit myös käyttää valmista, paksua juuressosetta.
  2. Lisää porkkana-maitososeen joukkoon jogurtti ja 2 rkl oliiviöljyä.
  3. Sekoita spelttijauho, leivinjauhe ja suola keskenään ja yhdistä seokset. Taikina saa olla paksuhkoa ja lusikoitavaa.
  4. Paista letut öljyssä ja keskilämpöä kuumemmalla, kunnes ne ovat molemmin puolin rapeita.
  5. Tarjoile valitsemiesi lisukkeiden kera. Kokeile esimerkiksi kuvassa näkyvää hernepestoa, jonka ohjeen löydät täältä.

*Nämä reseptin tuotteet löydät verkkokaupastamme

Lisää helppoja arkiruokareseptejä