Härkis-nachovuoka

Härkis sopii tähän helppoon uuniruokaan todella hyvin. Maut tekeytyvät uunissa harmoniseksi kokonaisuudeksi, mikä yllättää paatuneenkin lihansyöjän.

Kesäkurpitsa ja punainen paprika tuovat nachovuokaan raikkautta ja saat samalla lisättyä kasvisten määrää ruokavaliossa. Jos haluat annoksesta vegaanisen, vaihda juusto vegaaniseen juustoon.

Reseptin kirjoittaja | Minska


Valmistus

  1. Hienonna valkosipuli ja punasipuli ja kuullota niitä hetki öljytilkassa pannulla.
  2. Lisää härkis ja jatka paistamista hetki. Lisää paloiteltu paprika, tomaattimurska ja anna hautua vielä noin viisi minuuttia. Maista ja mausta suolalla. 
  3. Siivuta kesäkurpitsa muutaman millin paksuisiksi paloiksi.
  4. Laita uunivuoan pohjalle vähän härkismössöä, kesäkurpitsaviipaleet, lisää härkismössöä, salsakastiketta ja kunnon kerros nachoja (jätä osa nachoista tarjoiluun). Viimeiseksi juustoraaste.
  5. Paista uunissa 225 c noin 10 minuuttia tai kunnes juusto sulaa. 
  6. Tarjoile nachojen kanssa.

Katso lisää helppoja arkiruokareseptejä

katso lisää