Gluteenittomat pinaattiletut

Klassinen pinaattilettu gluteenittomana! Jos haluat pinaatin sattumina sekaan, käytä tuoretta pinaattia. Jos taas haluat letuista syvän vihreitä, käytä pakastepinaattia. Kummin vaan teetkin, mausta tulee ihana!

Reseptin kirjoittaja | Minska


Valmistusohjeet

  1. Jos käytät pakastepinaattia, ota se sulamaan hyvissä ajoin.
  2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa vispilällä keskenään. 
  3. Kaada taikinaa lettu- tai paistinpannulle sopiva määrä.
  4. Paista lettupannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin. 
  5. Käännä vasta kun lettu on hyytynyt ja pysyy kasassa.
  6. Tarjoile puolukoiden, karpaloiden tai hillon kanssa.

Katso lisää ihania arkiruokareseptejä

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.