Gluteeniton sienicevicheleipä

Hurmaa illanistujaisvieraat näillä rapeilla bruschetta-tyyppisillä leivillä. Sieniceviche tarkoittaa raakakypsytettyä sienisalaattia, joka maustetaan valkosipulilla, chilillä ja korianterilla. Sienet marinoituvat limemehussa ihanan hurmaavaksi makuelämykseksi.

Kaupallinen yhteistyö | Vaasan


Valmistusohjeet

  1. Viipaloi herkkusienet.
  2. Hienonna punasipuli mahdollisimman pieneksi silpuksi.
  3. Raasta valkosipulinkynsi.
  4. Viipaloi chili.
  5. Purista limestä mehu.
  6. Sekoita kaikki sienicevichen ainekset kulhossa ja laita jääkaappiin tekeytymään siksi aikaa kun leivät valmistuvat (väh. 10min).
  7. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  8. Sekoita kulhossa oliiviöljy ja raastettu valkosipuli.
  9. Levitä leivät uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele ne oliiviöljy-valkosipuliseoksella. Ripottele päälle timjamia tai rosmariinia.
  10. Paahda leipiä uunissa 8-10 minuuttia.
  11. Levitä reilusti sienichevicheä paahtuneille leiville ja tarjoa heti.

Katso lisää reseptejä leivän päällisiksi