Gluteeniton french toast

French toastit onnistuvat nyt myös gluteenittomina, ilman vehnää ja superherkullisilla täytteillä! Tässäpä täydellinen viikonloppuaamun resepti, sillä nämä herkut vievät kielen mennessään. Leivät pyöritellään banaanisoseessa ja paistetaan pannulla rapeiksi. Väliin tulee maapähkinävoita, mustaherukkahilloa ja banaania. Päälle reilu loraus vaahterasiirappia. Nam!

Kaupallinen yhteistyö | Vaasan


Valmistusohjeet

  1. Tee ensin mustaherukka-chiahillo (ohje alla).
  2. Laita kaikki banaanisoseen ainekset blenderiin ja aja tasaiseksi massaksi.
  3. Kaada massa laakeaan korkeareunaiseen vuokaan (esim.piirakkavuokaan) ja jätä odottamaan.
  4. Ota aina kaksi leipää kerrallaan. Levitä toiselle leivälle maapähkinävoita ja toiselle mustaherukka-chiahilloa. Paina voidellut puolet vastakkain.
  5. Lämmitä voi tai öljy pannulla.
  6. Pyöritä voideltu leipäpari baanaanisoseessa molemmin puolin ja nosta pannulle paistumaan. Paina lastalla leipiä, jotta saat tasaisen ruskean paistopinnan.
  7. Kokoa paistetuille leiville lisää mustaherukka-chiahilloa, banaaniviipaleita ja lorauta päälle vaahterasiirappia. Tarjoa tuoreiden marjojen kanssa.

Mustaherukka-chiahillo:

  1. Laita ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä noin 5min. Anna jäähtyä.

Katso lisää reseptejä leivän täytteiksi