Buddha bowl

Ihanan raikas buddha bowl on helposti muunnettavissa kasviksia vaihtamalla omien mieltymystesi mukaan tai käyttämällä mitä vain jääkaapista löytyviä kasviksia. Delikaura chili-inkivääri on helppo ja nopea uutuus, joka tuo mainion proteiinilisän ja maistuu herkulliselta. Voit käyttää sitä sellaisenaan tai kuumennettuna.

Kaupallinen yhteistyö | Gold&Green


Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi/kvinoa ohjeiden mukaan suolatussa vedessä kypsäksi.
  2. Tee kastike valmiiksi (ohje alla).
  3. Sulata edamamepavut.
  4. Kuori porkkana ja vedä siitä pitkiä lastuja kuorimaveitsellä.
  5. Tee sama kurkulle, mutta älä kuori. Pese kuitenkin hyvin. Pyöritä suikaleista rullia.
  6. Kokoa kulhoon porkkana- ja kurkkusuikaleet, salaattisekoitus ja lehtikaali/pinaatti, riisi/kvinoa ja edamamepavut. Voit lämmittää tai paistaa Delikauran tai käyttää sellaisenaan.
  7. Tarjoa maapähkinävoikastikkeen kanssa.

Maapähkinövoikastike

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa ja tarjoa buddha bowlin kanssa.

Katso lisää Gold&Green reseptejä

Psst!

Haluatko saada Minskan viimeisimmät vinkit ja päivitykset suoraan sähköpostiin?
Tilaa uutiskirje!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.