BBQ-hodarit

Annoskoko4
Valmistusaika30 min
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Auran
|
BBQ-hodarit valmistuvat leppoisasti kesäkeittiössä kokkaillen. Halkaistun hot dog -sämpylän väliin ujutetaan valkosipulista majoneesikastiketta, rapean rouskuvaa varhaiskaalisalaattia ja mausteinen chorizomakkara. Koko komeuden viimeistelee Auran BBQ-sinappi.
4 mieleistäsi (gluteenitonta) hot dog -sämpylää 4 vegaanista chorizomakkaraa 1 dl ruohosipulia 4 rkl Auran BBQ-sinappia

Varhaiskaali-omenasalaatti

¼ lohko varhaiskaalia 1 vihreä hapokas omena (esim. Granny Smith) 3 vartta kevätsipulia ½ sitruunan mehu 2-3 rkl öljyä ¼ tl suolaa

Valkosipulikastike

½ dl paksua kasvipohjaista maustamatonta gurttia ½ dl Auran vegaanista majoneesia 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

Kaupallinen yhteistyö | Auran

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin varhaiskaali-omenasalaatti. Suikaloi kaali ohuen ohueksi. Halkaise omena, poista siemenkota ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Hienonna kevätsipulinvarret. Sekoita kaali- ja omenasuikaleet sekä hienonnetut kevätsipulinvarret. Möyhi käsin meheväksi. Sekoita joukkoon sitruunamehu, öljy ja suola.
  2. Sekoita valkosipulikastikkeen ainekset yhteen. Siirrä sivuun makuuntumaan.
  3. Kypsennä vegaaniset chorizot pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Hienonna ruohosipuli.
  5. Paahda hot dog -sämpylät halutessasi nopeasti leivänpaahtimessa, kuumassa uunissa tai grillissä.
  6. Kokoa BBQ-hodarit: Sivele halkaistun hot dog -sämpylän sisäpinnat valkosipulikastikkeella. Lusikoi päälle varhaiskaali-omenasalaattia, lisää chorizo ja hienonnettu ruohosipuli. Viimeistele Auran BBQ-sinapilla.